Notranja oprema

 

S svojo pozitivno naravnanostjo, zanesljivostjo in vztrajnostjo smo uspešno ustvarili prepoznavnost našega dela. Storitev  opremljanja  prostora želimo približati vsem, ki ne znajo uresničit svojih idej ali pa ne vedo kje sploh začeti opremljati. Dobro izkoriščen in oblikovan dom s pametno prenovo nam lahko prihrani veliko prostora, časa in s tem denarja.

Načrtovanje

V dogovoru z naročnikom določimo obseg dela od idejne zasnove (IDZ) do izvedbene zasnove projekta (PZI), ki vključuje načrte rušitev, novega stanja, dispozicije inštalacij, načrtovanje razsvetljave, tlakov, keramike, barvne študije, izbor barv ter materialov itd. V skladu s predvidenim obsegom investicije izberemo opremo priznanih proizvajalcev iz Slovenije ali tujine. Za bolj unikaten pečat prostora opremo načrtujemo tudi namensko za mizarje. Prikaz ambienta pa je mogoč tudi v 3d izrisu ali v foto-realistični vizualizaciji.

Svetovanje

Vsak projekt ima svojo zgodbo, v katerega vnesemo svojo energijo ter kreativnost. Vsak projekt je obravnavan invidualno, saj ima vsak svoje značilnosti, ki jih s premišljeno zasnovanim ambientom dopolnimo ter izpostavimo.

Sodelovanje z naročnikom je pri zasnovanju bivalnega okolja ključnega pomena. S poslušanjem skrbno izpolnjujemo naročnikove želje in potrebe, ter ustvarimo funkcionalno bivalno okolje, v katerem se bo naročnik dobro počutil.

V skladu s predvidenim obsegom investicije izberemo opremo priznanih proizvajalcev iz Slovenije ali tujine. Za bolj unikaten pečat prostora opremo načrtujemo tudi namensko za mizarje. Prikaz ambienta pa je mogoč tudi v 3d izrisu ali v fotorealistični vizualizaciji.

Prenova

Prenova doma lahko predstavlja, kar precejšni finančni in časovni zalogaj. Ponavadi pa sploh ne veste kje začeti, zato vam lahko nudimo pomoč pri organizaciji, vodimo in nadzorujemo vso izvedbo,  racionalno in v najkrajšem možnem času. Omogočamo izvedbo tudi na ključ.