VODILA
V ponudbi imamo visoko kakovostna vodila za zavese.
Tirnice
Aluminijaste tirnice so lahko 1., 2., 3., in 4. tirne z masko ali brez. So zelo uporabne in prilagodljive ter se največkrat uporabljajo za obešanje lahkih/osnovnih zaves, ki jim lahko na isti ali dodatni tir dodamo težko dekorativno zaveso. Tirnice lahko uporabimo tudi za panele in gubane roloje, ki so brez mehanizma.
Posebne enotirne tirnice nam omogočajo oblikovanje krivin.
Zgornji del tkanine in nosilne elemente lahko zakrijemo z belo aluminijasto masko na katero lahko nalepimo leseno, tekstilno, kamnito oblogo,…
Palice, nosilci, končniki
S široko izbiro palic, nosilcev in končnikov lesenega, kromiranega, matiranega, patinirano aluminijastega ali nerjavnega  izgleda lahko v prostor vnesete moderen, rustikalen, klasičen, podeželski ali urbani stil.
Da bomo lahko zaveso obesili bomo potrebovali ustrezne nosilce, ki imajo utor za eno, dve ali tri palice. Palice so lahko okrogle ali pravokotne oblike in se položijo na nosilce iz zgornje ali spodnje strani. Pri nosilcih, ki nam omogočajo pritrditev palic od spodaj bo najboljša izbira palic, ki imajo v profilu utor,  kar nam omogoča, da bo zavesa pokrivala celotno dolžino palice.
V kolikor boste uporabili palice brez utorov pa so lahko zavese obešene na več zanimivih načinov.
Na vsako stran palice je potrebno namestiti še končnike s katerimi lahko poskrbimo za dodaten dekorativni detajl ali pa diskreten neopazen zaključek.
Mehanizem za gubani rolo
Pri izbiri mehanizmov  sta vam na voljo gubani rolo na vrvico in gubani rolo na verižico.
Gubani rolo z mehanizmom-na vrvico: Mehanizem na vrvico omogoča enostavnejše dvigovanja in spuščanje zavese na želeno višino. Z rahlim zamahom v stran se bo vrvica aktivirala. Za zaustavitev na želeni višini pa bo potreben ponoven rahel zamah v stran pri čemer se bo zavesa ustavila.
Mehanizem je primeren za pritrjevanje na okenski ali vratni okvir ter za vertikalno in stropno horizontalno steno.
Gubani rolo z mehanizmom-na verižico: Mehanizem na verižico omogoča najbolj enostavno dvigovanje in spuščanje zavese. S potegom verižice brez zamaha bomo hitro in brez napora regulirali višino zavese.
Mehanizem je primeren za pritrjevanje na vertikalno in stropno horizontalno steno.
Panelni mehanizem
Panelni mehanizem omogoča enostavno predvsem pa hitro premikanje panelnih zaves, ki so med seboj povezane.
Tirnice so izdelane iz visoko kakovostnega aluminija z 2.,3.,4., ali 5. tiri.
Tkanino se pritrdi na transportno ploščo, ki je izdelana iz PVC materiala. Tirnica in transportna plošča sta povezani s tekači, ki elegantno in hitro drsijo po vodilu.
Na vodilni paneli je kovinska potezna palica s katero panele enostavno odmaknemo iz okna ali pa jih pomaknemo na okno.
Panelne zavese so  v spodnjem delu obtežene s ploščato ali okroglo utežjo, kar daje zavesi ravno obliko.
Širino in število posameznih transportnih plošče bomo prilagodili vašemu prostoru in željam.
Panelni mehanizem je primeren za pritrjevanje na vertikalno in stropno horizontalno steno.
Mehanizem za plise zavese