Storitve

Prenova prostorov
in oprema po meri

Moje vodilo pri oblikovanju prostora je, da mora ta biti uporaben, izpolnjevati funkcije in želje naročnika in seveda biti prijeten na pogled. Kaj pa te funkcije so in kaj je lepo, pa je odvisno od vas, naročnika. To je prednost načrtovanja po meri, ki lahko vključuje izključno pohištvo po meri ali kombinacijo s pohištvom iz trgovin različnega cenovnega razreda. Za komunikacijo namenim veliko časa in upoštevam vaše komentarje. Prav tako pomagam partnerjema oz. celi družini, da izluščimo glavne prioritete in stilske smernice. Pomembno mi je, da poslušam kakšne so vaše potrebe in prostor oblikujem tako, da bo uporaben za vas. Moje delo vključuje vse od priprave načrta pa do končnega čiščenja vašega doma.

Za vas lahko prenovim celotno stanovanje ali hišo, lahko pa le posamezen prostor. Skrbim, da se držimo dogovorjenege višine razpoložjivih sredstev in vas opozorim, če so ta ustrezna glede na vaše zahteve in kje se lahko oz. kje je smiselno prihraniti denar. Če do celotne izvedbe iz različnih razlogov ne more priti takoj, lahko pripravim načrte za pravi trenutek.

Oprema poslovnih prostorov in sejmov

Oblikovanje poslovnih prostorov ima poseben čar, saj je velikokrat potrebno združiti ogromno potreb in želja naročnikov v prostor, ki ga ponavadi ni na voljo. Potrebno jo je prilagoditi dejavnosti in hkrati poskrbeti za udobje stranke, da se bo ta želela vračati.

Posebni izzivi so sejemske stojnice, ki morajo na omejenem, relativno majhnem prostoru, pokazati vašo dejavnost. Z natančnim pregledom vaše dejavnosti in potreb, pripravim tako načrte za prostore, ki jih stranke vidijo, kot tiste, ki jih ne.

Dekoracija prostora

Ste se ozrli po svojem prostoru in začutili hlad in praznino. Ali pa imate preveč nadrobljenih stvari, ki jemljejo pozornost in vas preusmerijo na več strani hkrati, ter se zato ne morete umiriti. Svetujem vam pri izbiri dekoracije in hišnega tekstila, ki bo pomagal, da se boste počutili kot doma. Mogoče potrebujete zavese ali preprogo, ali pa le pomoč pri tem, kako razstaviti svoje najljubše fotografije. Če že imate uporabno in estetsko opremljeno sobo, pa potrebujete le osvežitev, občutek novosti, lahko zamenjamo okrasne blazine, zavese in tudi rastline v lepih dekorativnih loncih, da prinesemo svežino in čar v že ljubljen prostor.

Skupaj z naročnikom na podlagi že izbranih materialov in barv v prostoru ter karakter naročnika izberemo obliko in vzorce hišnega tekstila, torej zaves, okrasnih blazin, odej in ostale dekoracije.

Pokličite za uvodni posvet

+386 40 480 374

Kontaktirajte me

Elektronski naslov

Telefon

+386 40 480 374